Dorpskerkconcerten Leimuiden viert 10-jarig jubileum met feestelijk jubileumconcert

De concertreeks Dorpskerkconcerten Leimuiden bestaat dit jaar tien jaar, en dat wordt op zondag 3 november groots gevierd met een speciaal jubileumconcert. Al een decennium lang weten deze concerten muziekliefhebbers te verrassen en te inspireren, en dat wordt nu op bijzondere wijze gevierd.

Het jubileumconcert wordt verzorgd door het Accordeontrio, bestaande uit Theo van der Hoorn, Drieks Daams en Ton Krijger, die samen met gastmuzikanten Wim van Klink op hobo en Marcel Fuchs op piano een gevarieerd muzikaal programma zullen presenteren. Van sfeervolle klassieke werken tot virtuoze accordeonstukken, de musici beloven het publiek mee te nemen op een unieke muzikale reis.

Dit concert is speciaal verlengd om het jubileum extra feestelijk te maken. Halverwege is er een pauze, waarbij bezoekers kunnen genieten van gratis koffie en thee. Het concert biedt niet alleen een rijke muzikale ervaring, maar ook de mogelijkheid om na afloop in een ontspannen sfeer na te praten en te proosten op tien jaar Dorpskerkconcerten. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u samen met de musici terugblikken op een bijzondere middag vol muziek en gezelligheid.

Het concert begint om 13:00 uur in de sfeervolle Dorpskerk van Leimuiden (Dorpsstraat 51). Kaarten kosten €12,50per stuk (kinderen €5,-) en zijn verkrijgbaar bij de Gemakswinkel in Leimuiden (Dokter Stapenséastraat 8) of aan de deur, zolang de voorraad strekt.

Wees er snel bij en vier dit tienjarig jubileum met ons mee. Het belooft een feestelijke middag te worden vol prachtige muziek, en warme ontmoetingen.

Download hier het volledige persbericht. 

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2024-2025. Bookmark de permalink.

Een reactie op Dorpskerkconcerten Leimuiden viert 10-jarig jubileum met feestelijk jubileumconcert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.